Over Bendsports33

 

Mijn naam is Ferdinand van der Bend.  Na mijn CIOS opleiding in 1997 ben ik gaan werken voor het Ministerie van Defensie. Door mijn jarenlange ervaring bij het Korps Mariniers, Sportinstructeur bij de Luchtmobiele Brigade, diverse Verkenningseenheden en als Docent Gevaarsbeheersing heb ik vele aspecten zelf mogen ervaren en gedoceerd. Mede hierdoor heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen in de Fysieke, Mentale en Conceptuele component. Dit samen vormt het Militair Vermogen.

 

Bij SCHOTT&CO Academie voor Leefstijl, Sport en Vitaliteit heb ik daarnaast ook  prachtige, maar bovenal kwalitatief en professioneel hoog aangeschreven opleidingen gevolgd tot Leefstijlcoach en Functional Personal Trainer.

 

De Leefstijl Coaching en de Functional Personal Trainingen zijn met elkaar geïntegreerd en zullen gericht zijn op jou doelstelling. Deze meerdimensionale visie en weg die we samen gaan uitstippelen zal op persoonlijke Body Typing worden afgestemd. (Needs Analysis) Realistische en haalbare doelen op basis van jouw persoonlijk genetisch profiel. (jouw context) Hierop leggen we de G.E.M.S Training en Leefstijl visie. 

 

De Kettlebell trainingen bij Bendsports33 zijn uniek in zijn soort en mega effectief. Hier komt de G.E.M.S. visie van trainen en fit worden optimaal tot uiting, Je wordt beter in alles. Sterker in alles en gaat beter bewegen. 

 

Wil jij Fitter, Sterker en Mentaal sterker worden op een gedegen, professionele maar Verantwoorde manier.

Neem dan vrijblijvend contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Ferdinand